1. | Otevřeme nabídku "Seznamy" a vybereme položku "Strava pracovníci". |
2. | V okně "Stravovací plán" vybereme období (měsíc a rok), kdy chceme evidovat stravu pracovníkům. |
3. | Případně můžeme použít filtr na jednotlivé druhy stravy v pravém horním rohu okna. |
4. | V levé části okna vybereme ze seznamu pracovníka, u kterého budeme evidovat stravování. |
5. | Poté již jen označíme v tabulce pomocí zaškrtávacího políčka (sloupec "X") všechny dny, kdy vybraný pracovník odebírá stravu. |
6. | Dále je možné upravit četnost, cenu jídla a variantu stravy. |
7. | Daný postup zopakujeme pro jiné pracovníky. |
8. | Práci ukončíme pomocí tlačítka "Hotovo". |
 | Hromadné akce V pravé části se nachází panel "Hromadné akce", kde lze pomocí jednoho tlačítka a zvolené akce hromadně označit/odznačit dny odebírané stravy. |
Pozn.: Pro evidování stravy pracovníků v jeden den více pracovníkům najednou použijte nástroj Denní přehled.
|